Uitstel Afscheidsreceptie Jolanda en Martin lees meer

UITNODIGING 

Afscheidsreceptie  Jolanda en Martin 

Beste allemaal 

Afscheidsreceptie Martin en Jolanda

We zeggen niet af, maar verschuiven de datum wel

Wie had dit kunnen bedenken, ruim vier weken geleden een succesvolle overname, enthousiaste klanten en medewerkers, te gekke verkopen en een leuke afscheidsreceptie in het vooruitzicht. En dan in een keer lijkt het wel als of de wereld stil staat.
Uiteraard staat de gezondheid van medewerkers én klanten bij MSK-Podiamed op nummer 1. We werken op dit moment volgens alle protocollen die het RIVM voorschrijft. Uiteraard allemaal met het doel om de situatie rond Corona zo snel mogelijk onder controle te krijgen.
De afscheidsreceptie van Martin en Jolanda kan daarom helaas niet doorgaan op de geplande datum (28 maart). Maar we laten het er natuurlijk niet bij. Martin en Jolanda hebben zoveel voor Podiamed betekend; daar moeten én willen we op een ander moment zeker nog aandacht aan besteden. Die afscheidsreceptie komt er dus absoluut nog, maar wel op een later moment. Op welke datum precies… dat durf ik u op dit moment nog niet te zeggen, maar u houdt de receptie zeker nog tegoed!

Met vriendelijke groet
MSK-Podiamed

Marco Kronenburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Door het invullen van het registratie formulier blijven uw gegevens bewaard. Zodra er een nieuwe datum bekend is wordt u automatisch hiervan op de hoogte gesteld door middel van een uitnodigings mail. U hoeft dan niets meer te doen of in de gaten te houden. 

evenement eigenschappen

Startdatum 28-03-2020 10:00
Einddatum 28-03-2020 16:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 34
Prijs per persoon Gratis
Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt