Opfris / verdiepingstraining KLEI; kloof, likdoorn, eelt en ingroeiende nagel (3)

PRAKTIJKTRAINING KLOOF, LIKDOORN, EELT EN INGROEIENDE NAGEL

Het gebruik van een pedicuremotor is niet meer weg te denken tijdens een voetbehandeling. Maar hoe handel je als de motor uitvalt en is het altijd nodig om een moter te gebruiken? Het vakkundig behandelen van een specialisatie als een kloof, likdoorn, eelt of een ingroeiende nagel vereist van jou als pedicure kennis, inzicht en kunde van het betreffende probleem. Als je de juiste technieken van deze specialisaties beheerst, kun je met veel zelfvertrouwen deze behandelingen uitvoeren, met of zonder motor of een combinatie van handmatig met mechanisch.

Deze praktijk training is een echte DOE training. Ter opfrissing beginnen we met een stukje theorie waarna we als snel overgaan tot de praktijk.

Voor wie bestemd ; De training is bestemd voor de pedicure die bekwaam wil zijn in het handmatig behandelen van een kloof, likdoorn, eelt of ( beginnende ) ingroeiende nagel al dan niet in ocmbinatie met het werken met de motor.

INHOUD

Via een theoretisch en praktisch gedeelte krijg je de nodige informatie aangereikt. Door de kleine groepsgrootte is er tijdens het praktijkgedeelte veel aandacht voor jou als deelnemer.

Aandacht wordt besteed aan:

De theorie van een kloof, verschillende likdoorns, eelt en de ingroeiende nagel ( wat is het , hoe ontstaat het, hoe te voorkomen en hoe te behandelen ; snijtechniek, kniptechniek al dan niet in combi met de moter. )

Het praktijk gedeelte omvat : met de juiste instrumenten oefenen van snijtechnieken bij kloven, eelt en likdoorns. Met de juiste instrumenten oefenen van de kniptechniek bij een ingroeiende nagel ; oefenen snij-en kniptechnieken in combinatie met het gebruik van de motor.

Tijdsduur : de training neemt 3 uur in beslag

ZELF MEENEMEN: PEN, PAPIER, INSTRUMENTENSET, PEDICUREMOTER EN FREZEN SET, MODEL MET 1 VAN DE SPECIALISATIES ALS EEN KLOOF, EELT OF BEGINNENDE INGROEIENDE NAGEL.

evenement eigenschappen

Startdatum 19-12-2018 09:30
Einddatum 19-12-2018 12:30
Max. deelnemers 8
Ingeschreven 5
Aantal plaatsen 3
Prijs per persoon €42,35
Locatie Podiamed Schiebroek
Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt

Contactgegevens

PodiamedLog 100

Dotterbloemstraat 20
3053 JV Rotterdam

010-4612002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webshop.podiamed.nl

KVK 24167560

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure