Intense wellness behandeling van Strictly Pure (4)

De wellness behandeling Intense van Strictly Pure is een complete behandeling van voet en onderbeen inclusief een speciale op maat gemaakte massage. 

De voeten zijn meestal het ondergeschoven kindje wanneer we het hebben over lichaamsverzorging. En dat terwijl ze veel te verduren hebben! Ze dragen dag in dag uit ons volledige lichaamsgewicht, we ‘verstikken’ ze in sokken of we kwellen ze met slecht passend schoeisel. Tijd dat we meer aandacht aan onze voeten gaan besteden en ze verwennen met een voetmassage.

Doordat strakke schoenen de beweging in onze voeten belemmert, kan een voetmassage ervoor zorgen dat de bloedcirculatie in de voeten wordt verbeterd en spieren soepeler worden gemaakt. Daarnaast werkt het heerlijk ontspannend, waardoor een voetmassage stress vermindert, je gemoedstoestand verbetert en je bloeddruk kan verlagen. Een voetmassage kan ook uitkomst bieden bij opgezwollen voeten door het vocht effectiever weg te voeren.

Bij vermoeide voeten en zware benen kan de Intense voet- en onderbeenmassage uitkomst bieden. Maar deze massage zal behalve verlichting voor de voeten en benen nog vele meer positieve effecten bieden. Het gaat hier om een energetische massage met als hoofddoel om de energiedoorstroming in het lichaam te activeren om spanningen in lichaam en geest op te lossen. Nadat de voeten met wrijfbewegingen zijn opgewarmd, worden er lichte knedingen en drukpunten uitgevoerd. Door druk uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden specifieke organen gestimuleerd.

Naast de bijzondere massage is er uiteraard tijd om uitgebreid kennis te maken met alle cosmetische producten uit de Strictly pure lijn, inlcusief een cosmetische behandeling. Bent u medisch pedicure en heeft u geen tijd om een uitgebreide massage te doen, dan zult u merken dat de Intense voetenlijn van Striclty Pure u naast een uitmuntende verzorging en weldadige geurbeleving biedt. Zelfs met alleen incremen van de voet met een aantal van de speciale handgrepen is een mini wellness beleving een feit. Zeker voor de aankomende "feest periode "een aantrekkelijk extraatje voor uw cliënt. 

Intense van Strictly Pure staat voor een intense hydratatie, intens huidherstellend effect en intense geurbeleving. Een mini wellness voor de veeleisende huid. 

Voor de training neemt u mee : stoelhoes, 2 x handdoek en 2 x gastendoek 

Parkeren kunt u op langparkeren aan beide zijden van onze groothandel ( gratis ) Koffie , thee en lunch zijn inbegrepen. 

evenement eigenschappen

Startdatum 06-06-2019 10:00
Einddatum 06-06-2019 16:00
Max. deelnemers 12
Ingeschreven 1
Aantal plaatsen 11
Prijs per persoon €84,64
Locatie Podiamed Schiebroek

Contactgegevens

PodiamedLog 100

Dotterbloemstraat 20
3053 JV Rotterdam

010-4612002
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webshop.podiamed.nl

KVK 24167560

Openingstijden

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.30 uur
9.30 tot 17.00 uur
9.30 tot 13.00 uur

Merken

BERKEL, BSSPANGE, BUSCH, CHEMODIS, DEPEND COSMETICS, FUNGHICLEAR, GEHWOL, GERMSTAR, HADEWE, LAMDOR, LAUFWUNDER, MEDIHONEY, NCM, ORTHOFEX, PODOMASTERSPRAY, REFECTOCIL, SAMENWERKENDE PEDICURES, SATIN SMOOTH, SILOPOS, STRICTLY PURE, SWANN MORTON, TOCOTHOLIN, VOLATILE.

BannerStrictlyPure